Video: Νικολέττα Ράλλη και Άννα Πρέλεβιτς μαγειρεύουν τις αγαπημένες τους συνταγές
Δείτε το βίντεο και ανακαλύψτε τις συνταγές!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΧρόνος Προετοιμασίας: 15’
Xρόνος Μαγειρέματος: 10’
Βαθμός Δυσκολίας: Εύκολο
Πιάτα: 6 άτομα
Είδος πιάτου: Oρεκτικό
Υλικά
150γρ. ταραμά λευκό
200ml ελαιόλαδο Άλτις Κλασικό
250γρ. λευκό μπαγιάτικο ψωμί
1 κρεμμύδι ξερό
2 μέτρια λεμόνια
Εκτέλεση Συνταγής
Βρέχουμε το ψωμί με νερό και το στραγγίζουμε καλά με τα χέρια μας.
Στον μπλέντερ πολτοποιούμε το κρεμμύδι με τον ταραμά και το χυμό από τα λεμόνια.
Προσθέτουμε το ψωμί και τμηματικά το λάδι, συνεχίζοντας το χτύπημα μέχρι να έχουμε μια βελούδινη ταραμοσαλάτα.
Σερβίρουμε την ταραμοσαλάτα με ελαιόλαδο γαρνίροντας με μαύρες ελιές.
Tips: Μπορούμε αντί για ψωμί να φτιάξουμε την ταραμοσαλάτα με πατάτες βραστές, θα χρειαστούμε 150 γρ. πατάτες. Σε αυτή την περίπτωση ετοιμάζουμε την ταραμοσαλάτα σε γουδί.
Δείτε το βίντεο και ανακαλύψτε τις συνταγές!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ